måndag 30 augusti 2010

Min fina Bella!!

Denna helgen har vi varit i Herrfallet på ISF-utställning, alltså en utställning för bara irländska settrar i vår rasklubb. Det finns två rasklubbar SISK, den officiella klubben som man väl kan säga jobbar mer för de jaktliga egenskaperna än vad inofficiella ISF gör.
Vi, är  Karina  med sin Mina, Emma med Moa och så jag med Bella.
Mina startade lördagen med att få CK, men blev oplacerad, oplacerade var även Moa och Bella i öppenklass 1. För vår del var söndagen en bättre dag, men för att inte gå händelserna blev Mina 4:a juniortik, Moa oplacerad och Bella vann öppenklass1!!! Spännande var det att gå in i den stora bästa-tiklassen där söta Bella blev 4:bästa tik!! Dessutom fick hon sin första premie :)
Vi har massor av foto, och kommer väl att på något vis lägga upp fler, men titta gärna på min fina Bella så länge, här när hon vann sin klass! Alla dessa bilder får mig att verkligen inse hur mycket jag behöver göra åt min storlek på min kropp. Fy vad det ser hemskt ut när man visar en så fin hund och ser ut som ett fläskberg själv. Ja det blir något att ta tag i!!!

4 kommentarer:

 1. Mycket Grattis Lise-Lotte ¨för Bellas fina placering och din fina Bella.
  Du vet man titta på hunden och inte på handler och förresten se du fin ut med och är en perfekt handler.
  Kram Inga och Bellas uppfödare
  man kan vara stolt att uppfödar en sån fin hund som Bella.

  SvaraRadera
 2. grattis!!!och tack för att du tog min kväll så jag kan gå på hundkurs.vad vore man utan sina goa vänner kram

  SvaraRadera
 3. Det var en härlig helg,och ett jätte grattis till dig och Bella.Ser redan fram emot nästa år.

  SvaraRadera